Kasiforest on puunkorjuun ja metsänhoidon ammattilainen

Kasiforest Oy on metsäalan yritys, joka tarjoaa puunkorjuu- ja metsänhoitopalveluita Etelä-Savon alueella. Yritys on perustettu 2010. Perustajatiimiimme kuuluu kahdeksan puunkorjuun ammattilaista. Kasiforest Oy:n osakkailla on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus puunkorjuusta.

Tehokas konekanta puunkorjuuseen

Vahva konekantamme varmistaa laadukkaan puunkorjuun. Vuotuinen korjuumäärämme on 600 000-700 000 m3. Nykyisiä asiakkaitamme ovat Stora Enso Metsä, UPM Metsä sekä joukko yksityisiä metsänomistajia.

Henkilöstö

Henkilöstömme työskentelee metsäalan määräysten ja säännösten mukaisesti. Ammattitaitomme takaa turvallisen, laadukkaan ja luotettavan toiminnan. Jatkuva kouluttautuminen on tae yrityksemme laatuosaamisesta.

Tähtiyrittäjä-palkinto

Tunnustuksena vankasta ammattitaidosta ja kyvystä kehittää puunkorjuutyötä, Kasiforestille myönnettiin Stora Enso Metsän Etelä-Suomen hankinta-alueen Tähtiyrittäjä-palkinto vuonna 2012 ja vuonna 2017 Kasiforest valittiin Stora Enso Metsän kultatähtiyrittäjäksi.

Metsän sankarit-podcast: hakkuukoneenkuljettaja Pekka Lipsanen

Toimittaja Tytti Kiviharju vieraili Kasiforestin osaajien luona Radio Novan ja Stora Enson yhteisessä Metsän Sankarit- sarjassa. Podcastit kuunneltavissa tästä:

Hakkuukoneen kuljettaja Pekka Lipsanen
https://www.youtube.com/watch?v=lbdiKd2RbDM

Ajokoneen kuljettaja Jarkko Miettinen
https://www.youtube.com/watch?v=8Jip37Tbcho

Metsäpalveluyrittäjä Kaarlo Piisilä
https://www.youtube.com/watch?v=ItCxr3Zp9DM

Pekka Lipsanen toimii hakkuukoneenkuljettajana Stora Enson Tähtiyrittäjän palveluksessa. Kuuntele hakkuukoneen hytissä nauhoitettu haastattelu. Podcast on to...

Kuvat henkilön Kasiforest julkaisusta

Upm:n työmaallamme kävi Ristiinan päiväkodista lapsia tutustumassa puunkorjuuseen. Makkara ja mehu tarjoilua unohtamatta.
Joukosta löytyi myös muutama innokas tulevaisuuden kuljettaja.

« 2 of 2 »