Koneet

Vahva konekanta varmistaa tehokkaan puunkorjuun

Yhteensä kahdeksantoista tehokasta koneketjua hakkaa ja korjaa puuta Kasiforest Oy:lle.

Valtamerkkimme on Ponsse, joita meillä on kahdeksantoista kappaletta. Konekantaamme kuuluu myös yksitoista John Deereä sekä yksi Logset. Meiltä löytyvät sopivat koneet niin harvennukseen kuin avohakkuuseenkin.

Maanmuokkaukseen ja kannonnostoon on kesäisin käytössämme neljä kaivinkonetta. Tarvittaessa kylvämme mäntyä äestyksen yhteydessä.

Energiapuun korjuun hoidamme harvestereilla, joissa on joukkokäsittelymahdollisuus. Kaikista ajokoneista löytyy mittavaa’at.

Kasiforest Facebookissa

25/07/2018
Kuvat henkilön Kasiforest julkaisusta

Tarvittaessa onnistuu myös vaativampien puiden kaato vaativammista paikoista.

25/04/2018

Jos tässä maailmassa ei ole muuta pysyvää, niin ainakin se, että taimia sulatellaan joka kevät. Kasiforestin taimiterminaalissa ensimmäiset taimet odottavat jo!

14/03/2018

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa on tällä viikolla vieraillut venäläisiä metsäalan opiskelijoita. Tiistaina opiskelijat vierailivat Kasiforestin työmaalla. Osakasyrittäjä Metsäkone Hokkanen oy:n omistaja Kimmo Hokkanen sekä metsäkoneen kuljettaja Antti Häkkinen esittelivät opiskelijoille suomalaisen puunkorjuun saloja.

08/03/2018

Haukivuorelle tehtiin tänä talvena jäätie. Kasiforestin toimitusjohtaja Jarko Leskinen sekä Stora Enson metsäasiantuntija Antti Kaukoranta mittasivat jäätien kantavuuden ja totesivat sen riittäväksi, jotta korjuu oli turvallista aloittaa.

23/02/2018

Tällaisten helmikuisten kelien aikaan sisällä pidettävät palaverit tulisi lailla kieltää. Onneksi edes korjuun sunnittelijalla on vapaus valita sijaintinsa. ☀☀☀